Fysiotherapie: Algemene informatie

Fysiotherapie kan worden toegepast bij verschillende klachten. Een belangrijke groep vormen de klachten van het bewegingsapparaat, zoals rug- en nekpijn en problemen met de gewrichten. De indicatie voor fysiotherapie kan variëren voor mensen die vrijwel invalide zijn tot topsporters die door een blessure niet optimaal kunnen presteren. Daarnaast speelt de fysiotherapie een belangrijke rol bij de revalidatie na ongelukken of ziekte.

Ook na afloop van het behandeltraject blijft het mogelijk om in groepsverband, onder begeleiding van een fysiotherapeut, van de apparatuur gebruik te maken.

Door middel van massagetechnieken, mobiliserende technieken en bewegingstherapie wordt gewerkt aan het herstel van uw klachten. Met behulp van fysiotherapie kan een blessure verdwijnen, maar om het herstel te behouden zijn oefeningen vaak heel belangrijk.

U kunt direct bij ons terecht voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek wordt een inventarisatie gemaakt van uw klachten. De fysiotherapeut zal met u overleggen wat de meest zinvolle manier van behandelen is voor u. Mobilito heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Sport en fysiotherapeutisch centrum Mobilito is aangesloten bij het Lijv netwerk en verzorgt fysieke trainings- en werkhervattingsprogramma’s op maat.